Σας περιμένουμε στο Greenwave 2012!

Όσοι εργαστήκαμε για να οργανώσουμε το GreenWave Festival σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήσαμε στη Θεσσαλονίκη. Με την ελπίδα ότι το Greenwave θα γίνει αφορμή ώστε όλες οι οργανώσεις που συμμετείχαν θα ενωθούν σε ένα κύμα που θα προωθήσει τις πράσινες ιδέες και πρακτικές στην Θεσσαλονίκη ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Να πoύμε και από εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μουσικά σχήματα που εμφανίστηκαν στηρίζοντας την προσπάθειά μας και όλες και ολους που βοήθησαν εθελοντικά στην προετοιμασία, στην υλοποίηση και το συμμάζεμα του χώρου και των υλικών μετά το Greenwave.

Περιμένουμε στο mail μας greenwave@gmail.com ή σε σχόλια παρακάτω τις εντυπώσεις σας, απόψεις για το τι σας άρεσε ή δεν σας άρεσε, προτάσεις για το τι θα θέλατε να είχε ένα τέτοιο φεστιβάλ και δεν είχε αλλα και να μας στείλετε φωτογραφίες και βίντεο για να μοιραστούμε με όσους δεν είχαν την δυνατότητα ή την ευκαιρία να παραβρεθούν τις στιγμές που ζησαμε σε αυτό το διήμερο.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s